Onze dames merken

MJ Fashion biedt uw een ruime selectie kledingstylen waardoor u niet verder hoeft zoeken, en gerust binnen kunt wandelen in onze showroom! Hieronder een overzicht van al onze damesmerken.


Dorisstreich. | DAMESMODE

Dorisstreich. Mode

DORISSTREICH. Is een goed uitgebalanceerde totaalcollectie voor de vrouw die zowel feestelijke als zakelijke combinaties draagt.

Dit merk staat bekend om zijn perfectie, m.b.t. de afwerking en zorgvuldige manier van omgang met de stoffen, dit om een zo compleet mogelijke collectie samen te stellen.

Dit merk heeft een groot maatbereik, vanaf maat 36 t/m maat 56.

Ga naar de website van Dorisstreich.

KJ Brand | DAMESMODE

KJ Brand Mode

Kj Brand is een goed uitgebalanceerd modisch en fashionable merk met shirts ,blouses, jacks en pullovers, maar heeft zijn specialiteit in broeken. Door de veelzijdigheid aan modellen in de broeken met een perfecte pasvorm en verschillende hoogwaardige stoffen van super stretch kwaliteiten is er voor de winkelier een grote mate van variatie. Tevens worden alle broeken bij KJ Brand in drie lengtes aangeboden.

De collectie bestaat uit een groot pasbereik, de maten lopen van 38 t/m 58. 

Ga naar de website van Kj Brand.

Mona Lisa | DAMESMODE

Mona Lisa / interchic

Mona Lisa is een combi mode, een geklede modische en feestelijke collectie voor de vrouw met een maatje meer.
Deze collectie gaat vanaf maat 40 t/m 60 en heeft een verscheidenheid aan artikelen in huis om je compleet te kleden in de stijl van de ontwerpen van Mona Lisa. De collectie is ontworpen voor de iets oudere vrouw.
Mona Lisa is een collectie op zich, door de uitgesproken kleurthema's verbonden met perfecte pasvorm en hoogwaardige stoffen. Mooie mode voor een mooie vrouw en een goed uitgekiende prijs/kwaliteit verhouding.

Ga naar de website van Mona Lisa.

S.O.H.O. | DAMESMODE

S.O.H.O. Mode

S.O.H.O. is gebouwd op de basis van "vriendschap en familie"

Deze collectie voor dames en Heren bestaat uit tricot en sweats.

T’shirts, polo’s en sweaters en truien zijn onze bestandelen, deze in verschillende variaties van vintage gewassen tot een oa mooie velour kwaliteit.

De Heren gaan in de maten van S t/m 8 XL, de dames gaan van maat 40 t/m 54 en zo ook in TALL maten.


Bluewave| DAMESMODE

Blue wave

Bluewave collecties zijn altijd sportieve modische jassen als ook een deel casual jacks.

Nordisch uitziende Outdoor jacks, Softshells, Fleece en accessoires vervaardigd uit eersteklas materialen voor hem en haar. De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialist voor plus mate, alsmede lengte maten voor de dames en heren. Met Bluewave producten maakt u altijd de juiste keuze: ongeacht welke tijd van het jaar, ongeacht wat het weerbericht zegt.

De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialiest voor plus maten en Lengte maten.


Netwalk | DAMESMODE

Netwalk Mode

Netwalk is een brei collectie voor de dames met een maatje meer. De stijl van deze collectie bestaat uit een basis van commerciële modellen, zoals een truien en vesten  die een grote groep dames zal kunnen aanspreken.

De maatvoering van deze truien lopen van maat 40 t/m maat 56.

Kwaliteit van deze collectie is 50% katoen en 50% acryl, mooie fijne gebreide, maar ook wat dikker gebreide modellen zitten in deze collectie.

De prijs van de truien heeft een gemiddelde verkoop prijs in de winkel van ongeveer rond de 90 euro.


L.M.P. Jeans | DAMESMODE

Le Ma Pa

Le Ma Pa Jeans is een nieuw jeans merk.

Adres

  • Schotwillemsweg 13

  • 7435 PV Lettele