Onze heren merken

MJ Fashion biedt uw een ruime selectie kledingstylen waardoor u niet verder hoeft zoeken, en gerust binnen kunt wandelen in onze showroom! Hieronder een overzicht van al onze herenmerken.


S.O.H.O. | HERENMODE

S.O.H.O. Mode

S.O.H.O. is gebouwd op de basis van "vriendschap en familie"

Deze collectie voor dames en Heren bestaat uit tricot en sweats.

T’shirts, polo’s en sweaters en truien zijn onze bestandelen, deze in verschillende variaties van vintage gewassen tot een oa mooie velour kwaliteit.

De Heren gaan in de maten van S t/m 8 XL, de dames gaan van maat 40 t/m 54 en zo ook in TALL maten.


Redfield | HERENMODE

Refield

Onze bedrijfsfilosofie, kwalitatieve continuïteit en innovatie wordt weerspiegeld in onze vier jaarlijkse collecties. Deze Redfieldcollectie is in de maatvoering van S t/m 8 XL voor de heren te verkrijgen.

Daarnaast bieden wij, T-Shirt, poloshirt of sweats, in een uitgebreide verzameling van NOS artikelen aan.Alle producten worden gekenmerkt door een uitstekende waarde voor uw geld. De verscheidenheid aan kleuren, korte levertijden en verschillende leveringen voor enkele aantallen of grote aantallen zijn bij ons in de NOS verkrijgbaar. Laat je inspireren en maak een afspraak om de collectie te bekijken in de showroom van onze handelsagent. 
Wij heten u hartelijk welkom.

De collectie loopt in de maten van S t/m 8 XL

Bluewave| HERENMODE

Blue wave

Bluewave collecties zijn altijd sportieve modische jassen als ook een deel casual jacks.

Nordisch uitziende Outdoor jacks, Softshells, Fleece en accessoires vervaardigd uit eersteklas materialen voor hem en haar. De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialist voor plus mate, alsmede lengte maten voor de dames en heren. Met Bluewave producten maakt u altijd de juiste keuze: ongeacht welke tijd van het jaar, ongeacht wat het weerbericht zegt.

De maatvoering reikt niet alleen de standaard maten, maar Bluewave is een absolute specialiest voor plus maten en Lengte maten.


Adamo / Kapart | HEREN ONDERMODE

ADAMO / KAPART

Als het gaat om overmaten, zet Adamo Fashion al jarenlang de toon. Of het nu gaat om ondergoed of nachtkleding in de plus maten, het bereik van Adamo is indrukwekkend. Een breed scala van laaggeprijsde kwaliteitsproducten laat bij de zwaarlijvige man van vandaag zien dat Adamo bij vervaardiging van alle soorten ondergoed vanaf XXL, de zenuw van de zwaargebouwde bevolking raakt, en het succes bevestigt het.  De maten lopen van XXL t/m 13 XL. Tevens is sinds twee jaar de firma Kapart ook onderdeel van Adamo Fashion

Ga naar de website van ADAMO.

Adres

  • Schotwillemsweg 13

  • 7435 PV Lettele