Showroom

De showroom is gevestigd in het Cube Centre, een modern en architectonisch gebouw. MJ Fashion heeft hier sinds 2015 haar showroom gevestigd vanwege de centrale ligging. Dit zorgt ervoor dat alle klanten gemakkelijk en snel op locatie zijn en zo min mogelijk hinder van het verkeer ervaren tijdens het inkopen doen!

Dankzij de constructie van het gebouw is er binnen een rustgevende uitstraling gecreëerd. De indeling van de showrooms en de overige ruimtes zorgen er dan ook voor dat u tijdens het inkopen van de kledingmerken een zeer prettige sfeer zult ervaren!

cube centre alemer

a

Cube Centre

Veluwezoom 7 - 1327AA - Almere - 3e Etage

Het Cube Centre is een levendige omgeving waar werken en ontspannen moeiteloos samengaan. Naast het gebouw bevind zich een eigen parkeerterrein waar u als bezoeker kosteloos kunt parkeren!

De locatie is zeer gunstig gelgen aan de A6 en daarom goed te bereiken met de auto. Mocht u toch liever met het openbaar vervoer komen dan is dit ook uitstekend bereikbaar!

Collectietijden

MJ Fashion hanteert een viertal collectierondes. Door het productieproces van alle orders is het noodzakelijk om een half jaar van te voren te orderen. Vandaar dat in januari de orderperiode voor de herfst-collectie begint.

Als extra serivce kunt u bij MJ Fashion aangeven wanneer u de goederen wilt ontvangen. Dit zodat u niet met een overvol magazijn komt te zitten, maar gedosseerd nieuwe handel in uw winkel kunt tonen!

 
Hoofdronde
  • Half januari - half maart (herfst collectie).
  • Half juli - half september (voorjaars collectie).
Tussenronde
  • Half april - eind juni (winter - voorjaars collectie).
  • Half oktober - eind november (zomer collectie).

Adres

  • Schotwillemsweg 13

  • 7435 PV Lettele